Skip to main content

Zonnatura staat al geruime tijd voor lekkere, verantwoorde, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor worden alleen de beste ingrediënten uit de natuur gebruikt, die zo weinig mogelijk bewerkt zijn. Zo blijven de goede eigenschappen van de natuur behouden en proef je de echte, pure smaak van de natuur en die is ‘van nature lekkerder’. Met Zonnatura proef je alléén puur natuur. Met ingrediënten die van nature vol van smaak zijn. Onnodige toevoegingen zul je daarom niet vinden. Niks is toch lekkerder dan de natuur zelf? Waarom zou je die na willen maken?

Kamille thee

Zonnatura Kamille is een thee op basis van alleen pure biologische kamille. De kamille wordt na de oogst gedroogd. Zo komen de goede eigenschappen, waaronder de zachte en zoete smaak van kamille, goed tot zijn recht. Heerlijk om op een rustig moment van te genieten.

Venkel thee

Zonnatura Venkel is een thee op basis van alleen pure biologische venkel. Venkel staat bekend om zijn anijsachtige smaak. De venkelzaadjes worden na de oogst fijngemalen, zodat de van nature zoete smaak goed tot zijn recht komt en heerlijk in balans is. Lekker voor elk moment van de dag

Brandnetel citroengras

Zonnatura Brandnetel & Citroengras is een thee op basis van biologische kruiden. Het is een zuivere melange van brandnetel, citroengras en zoethout. De brandnetelblaadjes worden na de pluk gedroogd. Zo komen de goede eigenschappen, waaronder de zachte en zuivere smaak, goed tot zijn recht. De toevoeging van citroengras geeft de pure brandnetelbasis een heerlijk frisse smaak. Lekker voor elk moment van de dag.

Zonnatura wil graag dat je in de toekomst ook kan genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Hier wordt rekening mee gehouden met de selectie van ingrediënten, maar ook met de keuze in verpakking. Zo is het papier van de Zonnatura theeverpakking gemaakt van duurzaam papier en dus beter voor het milieu.

bestel: brandnetel thee , venkelthee of kamillethee

Leave a Reply