Skip to main content

VOOR ELKE SCHOONMAAKKLUS: PLENTY

By 26 juni 2016Nieuws

Van een omgevallen beker melk, een badkamerspiegel vol vingerafdrukken tot een aanrecht waar zichtbaar enthousiast is gekookt. Wat de reden ook is, Plenty helpt je een handje bij kleine ongelukjes en de terugkerende schoonmaakklussen in en om het huis. Elke dag weer.

Plenty keukenpapier is namelijk extra sterk en absorbeert supergoed, waardoor het geschikt is voor meerdere gebruiksmomenten.

Plenty Compact keukenpapier

SCA 15048 Packshots 1000x1000px

Met Plenty Compact heb je minder en toch meer, want dit keukenpapier is namelijk een extra dikke rol en bevat 2 x zoveel papier dan een traditionele keukenrol. Dat is ideaal, want je hoeft de rol minder vaak te vervangen en je hebt altijd genoeg keukenpapier in huis. Plenty Compact keukenpapier is zeer sterk en absorberend.

Klik hier om Plenty keukenpapier te bestellen.

Het nieuwe SCA milieulabel

„Onze aarde –
Onze toekomst”

Voor een verantwoordelijk en duurzaam gebruik van bosbouw producten

Plenty is een van de merken van SCA en heeft hiermee haar wortels in de bosbouw. Daarom heeft SCA van oudsher een hechte band met de natuur. En voelen wij ons verantwoordelijk voor het milieu en het zorgvuldig omgaan met de beperkte grondstoffen afkomstig uit de natuur. SCA heeft voor haar zakdoekjes, keukenpapier en toiletpapier een eigen milieulabel in het leven geroepen. Dit label garandeert dat de houtvezels, die wij gebruiken voor de productie van onze hygiëne producten (toiletpapier, keukenpapier en zakdoekjes), niet afkomstig zijn van controversiële bronnen.