Skip to main content

“Struik De Europese Smaakmaker”

Sinds 1950 is Struik Foods de smaakmaker van Europa. Struik Foods is ontstaan als een familiebedrijf en tot op de dag van vandaag is het bedrijf nog altijd in handen van dezelfde familie Struik. Struik Foods bestaat naast Struik ook uit andere sterke merken, zoals Sonnen Bassermann in Duitsland, Ye Olde Oak in Engeland en California. Struik staat voor kwaliteit, gemak, smaak en veilige voedselproductie. De productieprocessen zijn gecertificeerd door de belangrijkste internationale instituten, waaronder British Retail Consortium (BRC), International Food Standard (IFS) en Roundtable on Sustainable Palm Oil (RSPO).

Nieuw van Struik is de Boerensoep: een lekkere, goed gevulde soep met grof gesneden groenten in zak. Hij is daarom net even iets anders dan normaal. De soep is lekker voor ieder moment van de dag, zowel tijdens de lunch, als snack of diner. Eet er een lekker stuk ovenvers brood bij en je hebt een heerlijke maaltijd op tafel!

Struik Boerensoep is er in drie varianten: Erwten, Tomaat en Champignon. In de tomatensoep zitten echte soepballen, zoals je die verwacht in deze soep. De champignonnensoep is vegetarisch en bevat maar liefst vier verschillende soorten champignons. Tot slot bevat de erwtensoep lekker veel worst en gerookt spek.

bestel champignonsoep

bestel erwtensoep

bestel tomatensoep

Leave a Reply