Skip to main content

Veel water drinken is goed voor je, dat weten we allemaal, maar soms kan water drinken een tikje saai worden en heb je zin in wat anders. Voor deze momenten introduceert Karvan Cévitam iets nieuws: KC GO. Een extra geconcentreerde siroop in een handig meeneemflesje dat je zo in je tas stopt en waarmee je altijd en overal een fruitig smaakje aan je water kunt geven. Al werkend, reizend of sportend combineer je met één squeeze het lekkere van Karvan Cévitam met het goede van water.

Neem je smaak mee

In de Verenigde Staten noemen ze het ‘liquid water enhancers’: super geconcentreerde siropen in een meeneemverpakking. Menig hand-, werk-, of sporttas verbergt daar een flesje siroop waarmee te allen tijde een flesje water kan worden omgetoverd in iets veel spannenders. En ook de nieuwe siropen van Karvan Cévitam GO stop je heel makkelijk in je tas, dankzij een handig klein formaat en een anti-lek en -knoeidop. Het flesje mag klein ogen, het zit boordevol smaak; met één flesje maak je ongeveer zes liter water een heel stuk lekkerder. Dat zijn dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes water!

Weinig calorieën

Het drinken van water is belangrijk, maar na een paar glazen water kun je behoefte krijgen aan iets met een beetje meer smaak. De smaken van KC GO zorgen met één simpele squeeze voor een scheutje fruitigheid gedurende de dag. Een glas KC GO bevat niet meer dan vijf calorieën, je kunt er dus zorgeloos van genieten. Karvan Cévitam GO is verkrijgbaar in de smaken aardbei en bosvruchten.

Leave a Reply