Skip to main content

HEKS’NKAAS is een heerlijke smeerdip voor elk moment van de dag. Bruist waar je borrelt, piekt waar je dipt. Smaakt naar meer, elke keer weer. In de keuken, bij feestjes en op toast of brood. Benieuwd naar de betoverende combinaties die je kunt maken? In de keuken ontdek je elke keer weer  nieuwe lekkernijen in combinatie met Heks’nkaas.

Het recept van Heks’nkaas werd bedacht rond de tijd van halloween. Je kunt dus stellen dat de magie er al vanaf het begin in zat.
Een groenteboer kwam op raadselachtige wijze tot de – nu nog steeds goed bewaarde – receptuur. Hij vertrouwde het toe aan de makers van Heks’nkaas.

De grootste succesfactor van HEKS’NKAAS is de versheid. De peterselie, prei en knoflook… alles gaat vers in het emmertje met echte roomkaas. Vandaar dat HEKS’NKAAS beperkt houdbaar is. Geen probleem natuurlijk want kenners weten dat je de heerlijke smeerdip maar moeilijk kan laten staan.

HEKS’NKAAS Origineel laat zich makkelijk smeren op bijvoorbeeld een stokbroodje of de boterham. Maar ook in een wrap en met gevulde eieren smaakt het lekker. Of wat dacht je van koken met HEKS’NKAAS? Bij vlees, vis of door de pasta of salade. En dan hebben we het nog niet eens over het borrelen of dippen met rauwkost of kaas gehad…
De mogelijkheden zijn eindeloos.

De eerste nieuwe smaak van HEKS’NKAAS heet Tomaat Basilicum. De kleur zorgt voor een extra feestelijke presentatie op tafel. Maar waar het natuurlijk om gaat is de smaak. Tomaten, basilicum en verse peterselie zorgen voor een nieuwe betovering.

HEKS’NKAAS Tomaat Basilicum smeer je zo op een toastje of een broodje gezond. Heb je nog wat over na de lunch? Gebruik het dan gerust als je kookt. HEKS’NKAAS is zeer smakelijk bij vlees en vis. In een salade, door de pasta en met tapas is het eveneens om van te genieten. En als je een borrel hebt, is de smeerdip een ideale smaakmaker. Bijvoorbeeld met olijven of Italiaanse soepstengels.

Probeer Heks’nkaas ook eens, je kunt het bestellen in de webwinkel: klik hier om heks’nkaas te bestellen

Leave a Reply