Skip to main content

Ehrmann A.G. is een familiebedrijf en levert al bijna 100 jaar heerlijke portie verpakte desserts. In 1920 werd Ehrmann opgericht door Alois Ehrmann (senior).

Ehrmann staat voor portie verpakte desserts die worden bereid met verse melk uit de Zuid-Duitse Alpen en alleen natuurlijke ingrediënten. De zorg waarmee de producten al generaties lang worden ontwikkeld en geproduceerd proef je terug in elk toetje.

Gezond genieten met de High Protein Pudding van Ehrmann. Voor iedereen die niet alleen bewust bezig is met een gezonde lifestyle, maar daarnaast ook nog wil blijven genieten van een romig pudding dessert. Laag vetgehalte, geen toegevoegde suikers, 20 gram eiwit per portie en zowel lactose- als glutenvrij.

Proteïne is een ander woord voor eiwitten en is net als koolhydraten en vetten een voedingsstof. Het heeft een gunstige invloed op gewichtsbeheersing, omdat het veel voedingsstoffen bevat. Dit bezorgt je lang een vol gevoel, waardoor een dieet eenvoudig vol te houden is. Daarnaast helpt proteïne bij de opbouw en het herstel van spieren, is het goed voor het huid en het haar en levert het essentiële aminozuren voor een aantal chemische processen van het lichaam. Daarnaast helpen eiwitten het bloed bij het verspreiden van zuurstof door het lichaam.

High Protein Pudding is verkrijgbaar in de smaakvarianten CHOCOLA en VANILLE.