Skip to main content

Het recept van smeerdip HEKS’NKAAS werd bedacht rond de tijd van Halloween. Je kunt dus stellen dat de magie er al vanaf het begin in zat. Een groenteboer kwam op raadselachtige wijze tot de – nu nog steeds goed bewaarde – receptuur. Hij vertrouwde het toe aan de mensen van de Zuivelhoeve, en die zagen het als een smakelijke taak die een heerlijke smaak met heel borrelend Nederland te delen.

HEKS’NKAAS

HEKS’NKAAS is een heerlijke smeerdip voor elk moment van de dag. Bruist waar je borrelt, piekt waar je dipt. Smaakt naar meer, elke keer weer. In de keuken, bij feestjes en op toast of brood.  Zorg dat je nooit uitgedipt raakt! Je gaat er niet van vliegen. En alles om je heen verandert niet opeens in goud. Maar dat HEKS’NKAAS wat met je doet staat vast.

HEKS’NBOTER

Deze betoverende combinatie van roomboter met een vleugje roomkaas ligt er áltijd lekker bij. Op brood en toast maar ook bij vlees en vis. Het is zalig zacht zodra je het uit de koelkast pakt. En proef je graag verse kruiden? Dan val je geheid met je neus in HEKS’NBOTER!

HEKS’NKWARKSPREAD

Fris zuivelbeleg voor op brood of cracker. Kwark op een broodje of cracker? Het klinkt ongelooflijk, maar het is dan ook ongelooflijk lekker! Dankzij de HEKS’NKWARKSPREAD heb je méteen een goed belegd broodje met een volle smaak. Een verantwoorde traktatie, omdat de basis van kwark is. En dankzij de verse kruiden smaakt het heerlijk fris!