Skip to main content

Becel is verbeterd!

Vanaf nu zijn de Becel Original en Becel Romig kuipen niet alleen 100% plantaardig, maar bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Dit houdt in dat de oliën van veld tot aan het kuipje verkregen zijn op natuurlijke wijze. Zo behoudt Becel nog steeds haar vertrouwde smaak, maar is het verbeterd met 100% natuurlijke ingrediënten.

Becel is gemaakt met een unieke mix van zonnebloem-, lijnzaad- en koolzaadolie. Deze mix is van nature rijk aan Omega 3 en bevat Omega 6, dat draagt bij aan het behoud van een gezond cholesterolgehalte in het bloed. Daarom is Becel goed voor het hart.

Met Becel ProActiv mini-drinks kan je je cholesterol op een natuurlijke manier verlagen. Per week 38 zijn de Becel ProActiv mini-drinks vernieuwd. Niet alleen qua uiterlijk: een nieuw design van de verpakking en het flesje. Ook heeft het product een verbeterde smaak en verbeterde claims: Vitamine B6 en D om de normale functie van het immuunsysteem te ondersteunen en vitamine B1 wat bijdraagt tot de normale werking van het hart. Probeer nu ook: Becel ProActiv mini-drinks.