Skip to main content

Zullen we een afspraak maken? U gaat elke dag per persoon twee sinaasappels persen, en blijft zo gezond. Wij zorgen voor de sinaasappels!

Wij gaan elke dag weer op zoek naar de lekkerste en beste perssinaasappels. We garanderen dat u met twee sinaasappels een glas vol sap heeft, en de komende tijd is de vaste lage prijs: 1½ kilo voor € 1,99.

images (31)

bestel hier 1½kilo perssinaasappelen

Wat is een perssinaasappel:
De sinaasappel is de bekendste citrusvrucht. Perssinaasappels bevatten meer sap en hebben een meer vezelachtige structuur dan handsinaasappels. De smaak van de perssinaasappel kan variëren van zoet, fris tot iets bitter. Uit perssinaasappels kun je natuurlijk het lekkerste sap halen. De bekendste rassen perssinaasappels zijn Salutiana, Valencia en Midknight.

Waar komt de perssinaasappel vandaan:
De sinaasappel komt oorspronkelijk uit China (in de oude vorm: Sina). Tegenwoordig worden de perssinaasappels geteeld in Zuid-Amerika..

Wanneer is de perssinaasappel verkrijgbaar:
De perssinaasappel is het gehele jaar door te verkrijgen.

Wat is de houdbaarheid van perssinaasappels:
Perssinaasappels zijn, mits gekoeld bewaard, 1 tot 2 weken houdbaar.

Waarom is de perssinaasappel goed voor je gezondheid:
Het sap van de perssinaasappel bevat veel vitamine C. Deze vitamine speelt een rol bij de aanmaak van collageen, dat belangrijk is voor sterke botten en tanden, soepele aderen en een gezonde huid. Daarnaast helpt vitamine C je lichaamscellen beschermen tegen oxidatieve schade en helpt het je immuunsysteem in stand te houden. Bovendien is vitamine C belangrijk voor je energiemetabolisme en kan het helpen vermoeidheid te verminderen.

Bij het persen van een sinaasappel gaat een groot deel van de vezels verloren. Zorg dus dat je voldoende vezels uit andere producten haalt.