Skip to main content

Zilte aardappelen van Marc zijn 100% biologisch, bemest met zeewier en geteeld op Texel

Nieuwe zilte aardappel verrassende smaakmaker

Smaakvol, romig en boordevol vitaminen en mineralen. Maak kennis met de Zilte Aardappels van Marc.! Ontwikkeld en geteeld op de zilte gronden van Texel. 100% biologisch ennu verkrijgbaar in de rijdende winkel. Marc. is een nieuw merk dat staat voor puur en gezond. Smaakvolle aardappels en groenten met een vleugje zilt.

Gezond uit de grond!

Deze Zilte Aardappel heeft de culinaire wereld opgeschud: eindelijk een echt smaakvolle aardappel. Romig met de herkenbare smaak van vroeger, maar toch verrassend anders. Een delicatesse die de bekende aardappelrassen in smaak overtreft.

Bemest met zeewier

De Zilte Aardappels van Marc.! zijn 100% biologisch geteeld zonder bestrijdingsmiddelen en bemest met eetbaar zeewier. Dat verrijkt de piepers met belangrijke voedingsstoffen, zoals jodium en magnesium, antioxidanten en de vitaminen A, C, E en K. Het zeewater maakt de aardappel niet zout, maar geeft meer smaak en een prettig zilt accentje.

Hongersnood

De Zilte Aardappel kan mensen redden van de hongersnood. Wereldwijd wordt zo’n 1,5 miljard hectare landbouwgrond bedreigd door verzilting. Waardeloos geworden akkers waar niets meer kon groeien, krijgen nieuwe kansen door de Zilte Aardappels van Marc. “Via internationale programma’s levert Marc. pootgoed en kennis om in die verzilte gebieden succesvolle teelten van de grond te krijgen. Hoe meer Zilte Aardappels wij verkopen, hoe meer wij kunnen doen. Een deel van elk verkocht kistje Marc.-aardappelen wordt daarin geïnvesteerd”, zo licht Jessie Loogman toe.

Eerlijk

De Zilte Aardappel onderscheidt zich positief op alle fronten. Een zilte kus van Texel. Samen kunnen we de wereld een beetje beter maken. Met een eerlijk en smakelijk product. De Zilte Aardappel is een tafelaardappel met een vaste structuur, die gewassen in de schil wordt gekookt.

De zilte aardappelen liggen in de rijdende winkel of i kunt ze hier bestellen.

Leave a Reply