Skip to main content

Yakult Light bevat vanaf nu vitamine D & E, en natuurlijk miljarden L. casei Shirota bacteriën die levend de darmen bereiken. Zo krijg je met je dagelijkse flesje Yakult Light ook nog een extra boost door al die belangrijke bouwstoffen.

Wat is vitamine D?

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en wordt in de darm het best opgenomen als er ook vet of olie aanwezig is. Het zit dus vooral in voedingsmiddelen die vet bevatten, zoals bijvoorbeeld vette vis en margarine. Maar vitamine D wordt ook door de huid aangemaakt onder invloed van de zon. Het lichaam kan vitamine D opslaan in vetweefsel en organen, zoals de lever.

Wat is vitamine E?

Ons lichaam kan zelf geen vitamine E maken, maar je hebt het wel nodig. Het werkt als een antioxidant en beschermt zo de cellen, bloedvaten, organen, ogen en weefsel. Ook speelt vitamine E een rol bij het regelen van de stofwisseling in de cel. Vitamine E zit in zonnebloemolie, halvarine, margarine, brood, graanproducten, noten, zaden, groenten en fruit. Vitamine E breekt af als je het verhit, maar toch blijft er dan genoeg vitamine E over. (bron: Voedingscentrum).

Drink dus dagelijks een flesje Yakult light en voel je stukken fitter.

bestel hier Yakult light