Skip to main content

Alpro Sojadrink Original zit boordevol plant power! Sojabonen van de beste kwaliteit worden gemalen en gemengd tot een heerlijk zachte, romige drink. Z’n subtiel zachte smaak is een geweldige manier om je dag te beginnen: zo uit een glas, over je ontbijtgranen of gebruik het als basis in je smoothie.

  • Subtiel zachte smaak, laag in suikers
  • 100% plantaardig
  • Voedzaam en bron van hoogwaardige soja-eiwitten
  • Lichtverteerbaar, want van nature lactosevrij. Vrij van gluten.
  • Van nature arm aan verzadigde vetten

Voedingswaarde en smaak gaan hand in hand bij Alpro

Een gezond voedingspatroon betekent niet noodzakelijk inleveren op smaak. Alpro is continu op zoek naar verbeteringen om de producten nóg lekkerder te maken en de voedingswaarden te optimaliseren. Het verminderen van suikers en verzadigde vetten is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Er is een uitgebreid assortiment; van ongezoete producten tot producten laag in suikers, en ook zoetere producten voor een ultiem verwenmomentje. Er is voor ieder wat wils!

Optimale smaak. Minder suikers.

Etiketten op voedingsmiddelen laten zien hoeveel suikers er in een product zitten. De totale hoeveelheid suikers in een product omvat zowel van nature aanwezige suikers als toegevoegde suikers. Zuivelproducten bevatten van nature aanwezige suikers; namelijk melksuiker, ofwel lactose. Sojaproducten bevatten geen lactose. Voor een optimale smaak wordt daarom een minimale hoeveelheid suikers  aan de producten toegevoegd. Alpro biedt een uitgebreid assortiment aan producten met verschillende hoeveelheden suikers. De meeste van deze producten hebben dezelfde, al dan niet een lagere hoeveelheid suikers dan vergelijkbare zuivelproducten.
Bestel hier alpro drink.