Skip to main content

De smaak van avontuur in elke hap.

Eén hap van een sappige Jaffa Orri is genoeg om je te verbazen. Een explosie van smaken vermengt zich met hun verschillende, smakelijke smaken, waardoor een opbeurende ervaring ontstaat waar je geen genoeg van kunt krijgen. Het is geen wonder dat Orri het afgelopen decennium is uitgegroeid tot de koning van de mandarijnen.

Slechts één hap in Jaffa Orri en je bent helemaal verkocht. Orri staat voor een kenmerkende fruitige smaak, malse, sappige bites en gemakkelijk te pellen kwaliteit met weinig pitten.

Citrusliefhebbers kunnen nooit genoeg krijgen van de stimulerende ervaring die elke sappige hap biedt. Orri staat bekend om zijn uitstekende smaak en zoete balans – niet te veel, precies goed. De vorm is mooi rond en met een rijke oranje kleur die het onderscheidt van andere afpelbare citrusvruchten op de markt. Elk vleessegment is buitengewoon sappig en spreekt alle zintuigen aan, waardoor het water je in de mond loopt. Tientallen jaren van gerichte kruisingen hebben Orri vrijwel pitloos gemaakt, met nul tot enkele pitten per vrucht. De schil omhult de vrucht zacht en beschermend en kan in enkele seconden worden afgepeld.

Bestel hier de lekkere Orri’s van Jaffa