Skip to main content

De kaas die vanuit de rijdende winkel verkocht werd was echt de lekkerste. Veel Bedumers missen deze smaakvolle kaas in de supermarkt. Ik wil ieder die wel deze heerlijke ambachtelijke kaas wil eten maar geen tijd heeft deze te halen voorzien van echte kaas! Dit door de kaas vers af te snijden, in vetvrij-papier in te verpakken en te bezorgen. Zo heb je wel de kwaliteit die je wilt maar hoef je er niet speciaal de deur voor uit!

Eenmaal de kaas geproefd te hebben wil je niet meer terug naar de standaard supermarktkaas die niet smaakt zoals je wilt.

Niet zomaar kaas, maar eentje die u alleen bij de echte kaasspecialist kan kopen. Kaas vers van het mes is extra groot en dat betekent extra lekker. Dit komt doordat een grotere kaas langzamer rijpt en zo heel geleidelijk zijn rijke en volle smaak krijgt. En de naam zegt het al: altijd vers gesneden van het mes. Bovendien, door de kaas vers voor u af te snijden blijft de pure smaak van de kaas bewaard.

Bestel de kaas via de website of telefonisch, dan wordt dit bij u thuis bezorgd of kunt u het halen. Weet je niet welke kaas je het lekkerst vindt? Kom gerust langs om een stukje te proeven!

RICHARD VAN DER MAAR

Verbindingsweg 32 – Bedum

06-53692333

www.richardvandermaar.nl

Ophalen op vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Bezorging in overleg

Leave a Reply