Skip to main content
Lekker pittig
Houd je van een smaakvolle en pittige kaas? Dan passen de lekkere kazen van Milner bij jou!
Milner op je brood is eigenlijk net zo logisch als kiezen voor een glas halfvolle melk. Milner wordt namelijk gemaakt van halfvolle melk. Milner bevat daarom van nature minder vet dan kaas die gemaakt wordt van volle melk (48+ kaas). Van Milner kun je dus ongegeneerd genieten!
Zeker als je weet dat Milner je veel goede voedingsstoffen levert. Voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Niet voor niets verdient 30+ kaas volgens het Voedingscentrum een plekje in de Schijf van Vijf.
Weidemelk
Milner wordt gemaakt van weidemelk.
Weidemelk is melk, afkomstig van koeien die minstens 120 dagen per jaar minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Halfvolle weidemelk is de basis voor de pittige 30+ kaas van Milner.

Voor veel Nederlanders is de vertrouwde boterham met kaas nog steeds het favoriete broodbeleg. Of je nu een stuk vers van het mes wilt of gaat voor het gemak van plakken, kaas van Milner is er voor iedereen. Van jong tot oud en van ‘naturel’ tot varianten met komijn en mosterd. Wat is jouw favoriet? komijnextra gerijptjonggerijptlicht gerijpt of vers van het mes.

Milner in een nieuwe verpakking!

De Milner plakken blijven nu lekker lang vers door de unieke verssluiting. Ook heeft de nieuwe verpakking een meer natuurlijke look & feel. De inhoud blijft hetzelfde,  maar dan in een nieuw modern jasje. Omdat er bij de nieuwe verpakking geen gebruik meer wordt gemaakt van hard plastic, is het ook beter voor het milieu!