Skip to main content

Ter Laan 4 is gelegen aan de noordoostzijde van het dorp. Het plan kenmerkt zich door een open, groene, speelse opzet. Er is veel ruimte voor waterpartijen, parkjes en plantsoenen en speelgelegenheid voor kinderen. Maar wat nog ontbreekt is de rijdende winkel.

Vanaf donderdag 24 augustus zal de rijdende winkel twee keer per week Ter Laan IV gaan bezoeken. Maandags in de ochtend, en donderdags aan het einde van de middag. Stap gerust binnen, en ontdek het gemak van alle boodschappen aan huis.

Doe mee met de Facebook-actie, en maak kans op gratis boodschappen! Ga naar de Facebook-pagina van  de rijdende winkel , like het bericht over Ter Laan IV, en zet je adres in de reacties (opmerking plaatsen). Kom boodschappen doen en lever je kassabon weer in. Zo maak je kans om nog een keer voor hetzelfde bedrag gratis boodschappen te kunnen doen.

Woon je niet in Ter Laan IV, maar wil je wel gratis boodschappen? Dat kan! Like het bericht over Ter Laan IV op de Facebook-pagina van de rijdende winkel. Tag iemand uit Ter Laan IV in de reacties van het bericht. Als hij of zij dan boodschappen komt doen en de kassabon weer inlevert, dan maak jij ook kans om voor hetzelfde bedrag boodschappen te komen doen.

Deze actie loopt van 24 augustus 2017 tot en met 14 september 2017. Er worden dus twee winnaars getrokken: Eén inwoner uit Ter Laan IV en één winnaar die niet in Ter Laan IV woont. Winnaars worden vrijdag 15 september bekend gemaakt. Houd Facebook dus goed in de gaten!