Skip to main content

Bij aankoop van 2 Délifrance afbakproducten krijgt u een actiekaartje, met de actiekaartje maakt u kans op één van de vijf Weber barbecues.

Een barbecue van Weber is een klasse apart

Voor velen is een bbq van Weber de standaard als het gaat om buiten koken. En dat is niet zo gek: een Weber barbeque staat voor stijl en hoge kwaliteit. Maar er zijn meer redenen waarom een Weber barbecue zo mateloos populair is! Wat maakt een brikettenbarbecue tot een echte Weber?

1. Handvat

Het handvat van de bbq is met glasvezel versterkt, onderhoudsvrije nylon handgreep, net zo weerbestendig als de barbecue zelf.

2. Roestbestendig aluminium ventilatierooster

Zorgt voor de juiste luchttoevoer voor perfect barbecuen. De aluminiumconstructie zorgt ervoor dat de bewegende delen roestvast en beweegbaar blijven.

3. Robotlassen

Complexe, door robots gemaakte lasverbindingen zorgen ervoor dat pootverbindingen, roosternokken en handgrepen stevig vast blijven zitten. Deze lasverbindingen garanderen een jarenlang houdbaarproduct, zonder moeren en bouten.

4. Deksel en ketel met porseleinen email

Alle ketels en deksels van Weber® barbecues worden gemaakt van Amerikaans kwaliteitsstaal, dat zowel aan binnen- als buitenzijde met porselein wordt geëmailleerd. De glanzende porseleinen finish wordt bij een temperatuur van 870°C opgebakken en geeft een optimale warmtereflectie, roestbescherming en jarenlang veilig gebruik.

5. Roosters

Onze solide, stalen onder- en bovenroosters zijn berekend op jarenlang gebruik in de tuin of op het terras. De bovenroosters zijn drievoudig vernikkeld waardoor ze roestvast en makkelijk schoon te maken zijn.

6. Exlusief One-Touch reinigingssysteem

De as is gemakkelijk te verwijderen dankzij Webers unieke reinigingssysteem. Je trekt gewoon een hendel heen en weer, waardoor de 3 openingen in de bodem opengaan en de as neervalt in de afneembare aslade.