Skip to main content

Iedereen verdient een kerstkaart.

Hoe fijn is het om nu al uw inkopen te doen voor de feestdagen? Kerststress? Niet voor u, want u kunt vandaag al uw Decemberzegels bestellen. Wij zorgen dan dat u de Decemberzegels als één van de eersten in huis heeft! Met de Decemberzegel verstuurt u al uw kerst- en nieuwjaarswensen tegen het voordeligere tarief van € 0,65.

Bij aankoop van 2 velletjes Decemberzegels ontvangt u een setje krijtstiften cadeau. Bij 3 velletjes Decemberzegels ontvangt u ook nog eens 3 sjablonen. Leuk om uw ramen te versieren.
Gratis krijtstiften bij 2 velletjes Decemberzegels Gratis krijtstiften & sjablonen bij 3 velletjes Decemberzegels

De decemberzegels 2016 verbeelden de warmte, gezelligheid en het samenzijn tijdens de feestdagen. Met een kerstkaart geven we familie, vrienden en speciale mensen om ons heen aandacht.

Decemberzegels hebben het speciale tarief van € 0,65 en zijn geldig van 14 november 2016 tot en met 6 januari 2017. Deze postzegels zijn te gebruiken voor post tot en met 50 gram en voor enveloppen met een minimaal formaat van 14×9 cm. Je kan de Decemberzegels plakken op post die je verzendt naar bestemmingen binnen Nederland.

bestel: decemberzegels

bestel: kerstkaarten in het Gronings of Nederlands