Skip to main content

Goed en gevarieerd eten is een voorwaarde om gezond te blijven. Als koken lastig wordt, bieden wij u de mogelijkheid om uw maaltijd thuis te laten bezorgen. Ook als u tijdelijk niet in staat bent om zelf warme maaltijden thuis te bereiden. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als uw hulp uit eigen kring met vakantie is.

Koelvers

Afbeeldingsresultaat voor slagerij teerlingDe maaltijden worden vers bereid door slager Teerling en direct daarna gekoeld. Hierdoor zijn de maaltijden langere tijd houdbaar in de koelkast en smaken ze na opwarming in de magnetron als een vers gekookte maaltijd. Ook kunt u soepen, salades en nagerechten bestellen. U kunt kiezen uit een wekelijks wisselende menulijst en u bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Er is een ruime keuze, variërend van Hollands tot Oosters, maar ook Italiaans en gewone stamppotten.  Alles is gebaseerd op eenpersoonsporties.

Voor wie?

Deze service is bedoeld voor iedereen die problemen ondervindt bij het bereiden van de warme maaltijd. Een indicatie is niet nodig. Ook wanneer u tijdelijk maaltijden nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname een paar weken niet kunt koken. Of omdat u wegens vakantie van uw kinderen het zonder hun hulp moet stellen, kunt u voor deze periode maaltijden bestellen. Daarna kunt u gewoon weer stoppen.

Kiezen en bestellen

Aan de hand van een wekelijkse menulijst met keuze uit een wisselend en ruim assortiment, kunt u zelf per dag uw maaltijd kiezen. U bepaalt zelf hoeveel maaltijden u per week wenst. Ook bestaat de mogelijkheid bij koelvers maaltijden om soepen, salades en/of nagerechten te bestellen. Het eten wordt gewoon tijdens de ventroute thuisbezorgd, en heeft u dus niet nog meer “vreemden” aan de deur. De koelverse maaltijden bewaart u in de koelkast.

Bestelformulier

Vraag naar een bestelformulier om te zien wat voor keuze er is. Dit formulier levert u gewoon weer in (terug sturen via Whats-app kan ook), en het wordt op de afgesproken dag bezorgd.