Skip to main content

Hele generaties zijn er groot mee geworden en dat is niet voor niets. Want havermoutpap is 100% volkoren en rijk aan vezels. En dat hoeft helemaal niet saai te zijn, want door de neutrale smaak is het de perfecte basis om er ​zelf van alles aan toe te voegen, geheel naar je eigen smaak.

Als je al zo lang havermout verbouwt als Quaker, neem je alleen genoegen met het beste. Daarom verbouwt Quaker havermout op eigen havervelden in Schotland.

Voordat ze de haver verwerken tot een lekker en voedzaam ontbijt moet het voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Pas als  de haver aan alle kwaliteitseisen voldoet, mag het naar de fabriek om daar verwerkt te worden. En ​dat proef je!

TRADITIONELE HAVERMOUT

Deze klassieker onder de havermout wordt met zorg geknipt en geplet en is 100% natuurlijk. Je vindt ‘m terug in onze reguliere Quaker Havermout verpakking.

SNELLE HAVERMOUT

De Snelle Havermout is iets fijner gesneden, zodat de kooktijd korter kan zijn. Handig dus. Je geniet ervan in bijvoorbeeld Quaker Oats Express.

Havermout is gezond!

Een kom havermoutpap bevat genoeg bèta-glucanenvezels om te ondersteunen bij het verlagen van je cholesterol – bij een gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.

Havermout is 100% volkoren en rijk aan vezels. Daarmee draagt het bij aan een goede spijsvertering. Want volkoren en vezelrijke voeding werkt als een smeermiddel voor de darmen, waardoor de maag- darmwerking optimaal verloopt.

In havermout zitten eiwitten die bijdragen aan groei en instandhouding van de spiermassa. Ook zorgen deze eiwitten voor het behoud van normale botten.