Skip to main content

Wat een feest is het toch om elk jaar weer de kerst in huis te halen en daar doen we veel moeite voor, terwijl iemand anders een fijne kerst bezorgen zo gedaan is. Een kaart versturen is namelijk een kleine moeite en een mooi gebaar. Dus: Boom versieren, kaarten versturen!

Verstuur je kerstkaarten met de decemberzegels

Stuur je familie en vrienden een kerstkaart met onze mooie decemberzegels. Koop ze nu in de rijdende winkel of in de webshop. De nieuwe decemberzegels zijn te koop vanaf 16 november 2020.

Bij twee vellen decemberzegels ontvangt u een unieke glazen kerstbal in de vorm van een envelop. De kerstbal is ontworpen door Vondels. Het envelopje heeft kleine details als glitters en heeft een oranje hartje achterop. OP=OP

Hoe gebruik je de decemberzegels?

Met de decemberzegels verstuur je post tot en met 50 gram, in plaats van 20 gram. De decemberzegels zijn dus goedkoper dan gewone postzegels. Een kerstkaart sturen naar het buitenland? Daarvoor heb je maar 2 decemberzegels nodig.

Hoe lang zijn decemberzegels geldig?

Je kunt de decemberzegels het hele jaar blijven gebruiken. Buiten de kerstperiode om moet je wel bijplakken tot het bedrag dat je op dat moment betaalt voor een standaard postzegel. Bekijk hoeveel je moet bijplakken. Bijplakzegels koop je online.