Skip to main content

HEKS’NKAAS is een heerlijke smeerdip voor elk moment van de dag. Bruist waar je borrelt, piekt waar je dipt. Smaakt naar meer, elke keer weer. In de keuken, bij feestjes en op toast of brood. Benieuwd naar de betoverende combinaties die je kunt maken? In de keuken ontdek je elke keer weer  nieuwe lekkernijen in combinatie met Heks’nkaas.

Het recept van Heks’nkaas werd bedacht rond de tijd van halloween. Je kunt dus stellen dat de magie er al vanaf het begin in zat.
Een groenteboer kwam op raadselachtige wijze tot de – nu nog steeds goed bewaarde – receptuur. Hij vertrouwde het toe aan de makers van Heks’nkaas.

De grootste succesfactor van HEKS’NKAAS is de versheid. De peterselie, prei en knoflook… alles gaat vers in het emmertje met echte roomkaas. Vandaar dat HEKS’NKAAS beperkt houdbaar is. Geen probleem natuurlijk want kenners weten dat je de heerlijke smeerdip maar moeilijk kan laten staan.

HEKS’NKAAS Origineel laat zich makkelijk smeren op bijvoorbeeld een stokbroodje of de boterham. Maar ook in een wrap en met gevulde eieren smaakt het lekker. Of wat dacht je van koken met HEKS’NKAAS? Bij vlees, vis of door de pasta of salade. En dan hebben we het nog niet eens over het borrelen of dippen met rauwkost of kaas gehad…
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heks’nkaas is nu ook verkrijgbaar in een handige tube, makkelijk voor het vullen van Bugles of het maken van een gevuld eitje en natuurlijk ook voor over de gekookte groenten.

bestel nu: Heks’nkaas in tube of traditioneel in emmertje.