Skip to main content

Naturel is wel zo lekker

Rivella is de frisdrank voor iedereen die geen poespas nodig heeft en daar trots op is. De wereld is al schreeuwerig en druk genoeg. Wees gewoon lekker jezelf. Da’s wel zo naturel.

Voor degenen die het nog niet weten: Rivella is een licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat Rivella slechts 5kcal per 100ml!

Rivella is verkrijgbaar in flessen van 1½ liter1 liter en glas van 0,2 liter.

Rivella Koolzuurvrij

Rivella Koolzuurvrij bevat al het goede van Rivella, maar dan zonder koolzuur.  Rivella Koolzuurvrij is verkrijgbaar in de verfrissende smaken Lemon en Peach. Net als de andere smaken van Rivella, bevat Rivella Koolzuurvrij slechts 5 kcal per 100 ml. Het is een heerlijk licht drankje met een volle smaak, zonder dat je er een vol gevoel van krijgt. Met een twist van citroen, perzik, vlierbloesem of granaatappel is Rivella Koolzuurvrij extra lekker bij de lunch.

Rivella Koolzuurvrij is verkrijgbaar in onze webshop in de smaken lemon en peach. Bekijk hier meer informatie over de voedingswaarden en ingrediënten van Rivella Koolzuurvrij.