Skip to main content

Chocolademelk bevat een optimale verhouding tussen koolhydraten en eiwitten die gunstig zijn voor herstel. Behalve de optimale verhouding koolhydraten en eiwitten bevat het veel vocht en elektrolyten zoals calcium, natrium, kalium en magnesium en veel van het aminozuur leucine.

De Vrolijke Koe heeft bewust de keuze gemaakt voor glas als verpakkingsmateriaal. De flessen vallen in de categorie verpakkingsglas zoals we kennen van groenteconserven, broodbeleg en sterke drank. Op deze flessen zit geen statiegeld en daarom gooi je ze gewoon in de glasbak.

DE LEKKERSTE CHOCOLADEMELK ZIT IN EEN GLAZEN FLES!

download (2)

 De twee belangrijkste redenen om te kiezen voor glas:
 GLAS BESCHERMT DE HOGE KWALITEIT. Een glazenverpakking zorgt voor de optimale smaakbeleving van ons product. Glas bewaart de versheid, smaak,  textuur, kleur, vitamines en kwaliteit van het product. Het zorgt voor een langere houdbaarheid en geeft geen smaak of geur af. Het is ondoordringbaar voor gassen, vocht en bacteriën
100% RECYCLEBAAR. Een andere sterke eigenschap van glas is de duurzaamheid van het materiaal. Elke fles die in de glasbak terecht komt wordt voor 100% gerecycled. Het concept van een gesloten kringloop van productie, inzameling en hergebruik van glas is een proces dat al 40 jaar bestaat in Nederland. Glas blijft glas. Hoe vaak je scherven ook recyclet, er is geen kwaliteitsverlies.