Geef hier uw bestelling door

Gewoon gemakkelijk snel on line shoppen!

boodschappenbezorgenGeen tijd om boodschappen te doen, en morgen ook weer druk zodat er weer niks van komt? Ondertussen zijn de kasten wel leeg, en is er niks meer te eten. Onze service biedt uitkomst: Uw boodschappen doen in onze webwinkel. Gewoon even snel uw boodschappen lijstje mailen en alles wordt thuisgebracht. Gemakkelijker kan toch niet.

Als u voor 18.00 uur een bestelling plaatst, wordt dit nog dezelfde dag bij u thuis  bezorgd. Bestellingen die we mee kunnen nemen op de route, kunt u in principe doorgeven totdat we uw straat inrijden, maar neem geen risico en bestel tijdig.

U kunt uw bestelling doorgeven via de knop “bestellen” in de bovenste balk, u komt dan direct in onze webwinkel. Aanbiedingen van onze weekfolder gelden ook gewoon in de webwinkel. Tevens zijn er voor de klanten die via het internet bestellen wekelijks een paar extra aanbiedingen, deze vindt u onder de knop “aanbiedingen” in de bovenste balk. In principe zorgen wij ervoor dat alles thuisbezorgd wordt. Als een bepaald artikel niet beschikbaar of in voorraad is, proberen we een geschikt alternatief te vinden. Zoekt u iets wat niet in de bestellijsten staat, of wat u niet kunt vinden, noteer dit dan bij opmerkingen, wij zorgen dan dat het in het bestand komt of mailen u waar u het kunt vinden.

Er wordt bezorgd in de hele gemeente Bedum. En voor bestellingen van meer dan  € 20,00 berekenen we geen bezorgkosten. Wilt u gebruik maken van onze service maar woont u buiten de gemeente Bedum, neem dan even contact met ons op, want waarschijnlijk is er wel iets te regelen. Bezorgen tijdens de route kan altijd en brengt natuurlijk voor u nooit extra kosten mee. Onze route vindt u onder de knop “route” in de grijze balk.